Gerçek Drift Çok Oyunculu 2

Gerçek Drift Çok Oyunculu 2, merakla beklenen serinin ikinci oyunu ile drift heyecanını sevenlere sanal bir drift şöleni sunuyor. En hızlı arabalarla ister tek başınıza veya ister çevrimiçi olarak farklı pistlerde rakip oyunculara karşı drift yapabileceğiniz heyecan verici bir yarış oyunudur!

Çevrimiçi ve tekli oyun mod seçenekleriyle oyunculara gerçekçi bir drift yarışı deneyimi sunan bu oyun, sizlere adrenalin dolu drift anları yaşatıyor. Serinin bu ikinci oyununda heyecan verici çok oyunculu yarışlara katılın!

Gerçek Drift Çok Oyunculu 2 Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu muhteşem drift yarış oyununda arabanızı WASD tuşları ile kontrol edin ve daha iyi drift yapmak için boşluk çubuğuna basarak el frenini kullanın. Kamera açısını değiştirmek için ve farklı açılardan aracınızı görüntülemek için C tuşunu kullanın.

Arabanızın yüksek hızda drift yapmasını sağlayın, böylece uzunlamasına eksene doğru yanlara doğru hareket eder. Bu şekilde ne kadar uzun süre sürmeyi başarırsanız, drift çubuğu o kadar dolu olur. Çubuk ne kadar doluysa, o kadar çok para kazanırsınız. Yani daha iyi aksesuar ve araç motoruna sahip olabilirsiniz. Ayrıca seviyelerin kilidini açarak yeni araçlar da alabilirsiniz.

Oyuna başlamadan önce üç farklı oyun modu arasından bir seçim yapmalısınız. Gün Işığı, Gündüz ve Gece Modu seçeneklerinden birini seçerek sürüş yapabilir ve yarışlara katılabilirsiniz. Drift yapmayı daha da zorlaştıran Kar modunda karlı yollarda sürüş yapabilirsiniz.

Diğer bir mod seçenekleri ise tek oyunculu ve çok oyunculu modları seçebilirsiniz. Çok oyunculu modda bir oyuncu grubuna katılarak gerçek rakiplere karşı oynayabilirsiniz. Şimdi motoru çalıştırın ve gaza basın!

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak ve aracı kontrol etmek için WASD tuşlarını kullanın.
  • Kamera açısını değiştirmek için C tuşuna basın.

Gerçek Drift Çok Oyunculu 2 Benzeri Oyunlar Oyna

Bu gerçek araba yarış oyununu beğendiniz mi? Drift oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Gerçek Drift Çok Oyunculu 2 Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Gerçek Drift Çok Oyunculu 2 oyunu Rokito Games tarafından geliştirilmiştir.