Cut the Rope: Deneyler

Cut the Rope: Deneyler popüler olan serinin en yeni oyunudur! Küçük yeşil canavar Om Nom geri döndü ve her zamankinden daha aç! Yıldızları toplarken Om-Nom'u lezzetli şekerlerle beslenmesine yardım edebilir misin? Bu yeni seride 200 seviye ve daha fazlası olacak! Bu oyunda pek çok tuhaf icat var... Her birini denemeniz ve nasıl kullanacağınızı bulmanız gerekecek!

Cut the Rope: Deneyler Oyunu Nasıl Oynanır?

Amacınız şekeri Om Nom'a ulaştırmak! Bir profesör, Om-Nom'un yeme davranışını incelemek istiyor ve Om-Nom'un her zamanki gibi her seviyede şeker yemesine ihtiyacı var. Seviyelerde ilerledikçe komik profesörün sesinin keyfini çıkarın. Çılgın bilim adamı Profesör ile takım kurun. Parlak altın yıldızları toplamak, gizli ödülleri ortaya çıkarmak ve yeni seviyelerin kilidini açmak için vantuzları ve diğer eğlenceli cihazları kullanın!

Her seviyede tüm yıldızları toplamaya çalışın. Belirli alanların kilidi yalnızca yeterli yıldızınız varsa açılabilir. Daha sonraki seviyelerde bulunan engellere dikkat edin!

Oyun Kontrolleri

  • İpi kesmek için farenin SOL düğmesine basılı tutup sürükleyin.

Cut the Rope: Deneyler Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Cut the Rope: Deneyler oyununu beğendiniz mi? Bulmaca oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Cut the Rope: Deneyler Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Cut the Rope: Deneyler oyunu GamePix srl tarafından geliştirilmiştir.