Geometri Atlayışı

Geometri Atlayışı, önünüzdeki yolda dikenler, duvarlar ve diğer engeller ortaya çıktığında hızla tepki vermeniz gereken bir beceri oyunudur. Bu zorlu oyunda ne kadar ileri gidebilirsin?

Geometri Atlayışı Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu karuma oyununda parlak renkli bloğunuzla engelleri aşmanız gerekiyor. Amacınız, her seviyenin farklı bölümlerinin sonunu gösteren portallara ulaşmaktır. (Portallar ayrıca karakterinizin ölmesi durumunda yeniden doğabileceğiniz ve oynamaya devam edebileceğiniz kontrol noktaları olarak da hizmet eder.)

Ekranın üst kısmındaki çubuğa bakarak her seviyede ilerlemenizi takip edebilirsiniz. Değişen arka plan renkleriyle dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin, çünkü daha fazla tuzak ve engel gelmeye devam ediyor.

Geometri Atlayışı oyunu oynamak için ipuçları?

Seviyeler için farklı bir hız ayarlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Bu zorlu oyunun hızına ayak uydurmakta zorlanıyorsanız, ekranın sağ üst köşesindeki duraklat düğmesine dokunun. Bir açılır menü açılacaktır. Burada oyun hızını yavaşlatabilirsiniz.

Bu, oyunun en zor bölümleriyle nasıl başa çıkacağınızı öğrenmenin harika bir yoludur. Daha düşük bir hızda bir seviyede ustalaştıktan sonra, en zorlu hızda yapıp yapamayacağınızı görmek için hızı tekrar artırmayı deneyin.

Oyun Kontrolleri

  • Atlamak için YUKARI OK veya SOL TIKLAMA'ya basın.

Benzer Oyunlar

Bu zorlu beceri oyununu beğendiyseniz, koleksiyonumuzdaki bu benzer oyunları da mutlaka deneyin:

Geometri Atlayışı Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun GM Media tarafından geliştirilmiştir.