Boksör Bob

Boksör Bob, profesyonel güreşçi Bob'un kötü adamlardan oluşan bir orduyu yenmesine yardım edebileceğiniz eğlenceli bir fizik oyunudur. Alevli yumruklar, bombalar ve daha fazlasını içeren yeni oyun modlarının kilidini açın!

Boksör Bob Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu beceri oyununun her seviyesinde Bob, ninjalardan gangsterlere, iblislere, robotlara ve Hulk Hogan benzerlerine kadar çeşitli düşmanlarla yüzleşmek zorunda kalacak. Rakiplerinizi nakavt etmek için Bob'u platformlar arasında fırlatın. Üstlerine inin ve muazzam güreşçinizin vücudunun güçlü vuruşlarıyla onları ezin.

Ayrıca kasaları kırabilir, yuvarlanan varilleri tekmeleyebilir veya bir şeyleri havaya uçurmak için dinamit kutularını ezebilirsiniz. Tüm düşmanları devirerek her seviyeyi tamamlayın, ancak Bob'un sınırların dışına fırlamadığından emin olun. Ayrıca masum seyircilerden kaçmak ve zarar görmemelerini sağlamak zorunda kalacaksınız.

Daha fazla oyun modunun kilidini açtıkça, Bob'un düşmanları vurmak, platformları kırmak, uçan dronları ezmek ve çeşitli makineleri ve kapakları kontrol etmek için düğmelere basmak için yumruklarıyla alevler ateşleyebileceği bir dizi seviye oynayabilirsiniz. Veya bunun yerine düşmanlarınızı havaya uçurmak için bomba modunun kilidini açın. Tüm farklı oyun modlarını keşfetmek için oynamaya devam edin.

Oyun Kontrolleri

  • Oynamak için fareyi kullanın
  • Bob'a dokunun ve noktalı bir çizginin görünmesi için sürükleyin
  • Noktalı çizgi Bob'un nereye atlayacağını gösterir
  • Onu atmak için bırakın

Benzer Oyunlar

Bu eğlenceli oyunu beğendiyseniz, koleksiyonumuzdaki bu beceri oyunlarını da mutlaka deneyin:

Boksör Bob Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Simplicity Games tarafından geliştirilmiştir.