Zombilerle Çatışma 2

Zombilerle Çatışma 2, zombi vurmanın heyecanını Minecraft'ın sürükleyici dünyasıyla birleştiren heyecan verici, aksiyon dolu bir oyundur. Bu oyunda kendinizi zombilerin istila ettiği bir Minecraft dünyasının ortasında bulacaksınız.

Zombilerle Çatışma 2 Oyunu Nasıl Oynanır?

Göreviniz üç farklı silah kullanarak gelen zombi sürülerini yok etmek ve her seviyede artan zorlukla hayatta kalmaya çalışmaktır. Oyun, her biri kendine özgü zorluklara ve aşılması gereken engellere sahip çeşitli farklı haritalar içeriyor. Oyunda ilerledikçe, daha hızlı ve daha güçlü zombilerin yanı sıra tuzaklar ve engeller gibi diğer unsurlar da dahil olmak üzere giderek daha güçlü zorluklarla karşılaşacaksınız.

Hayatta kalmak için oyunun her birinin kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri olan üç farklı silahını kullanmanız gerekecek. Tabanca, pompalı tüfek ve tüfek arasında seçim yapabilirsiniz. Her birinin farklı atış hızları, hatası ve doğruluğu vardır. Silahlarınızı dikkatli seçmeniz ve mümkün olduğunca çok sayıda zombiyi yok etmek için onları stratejik olarak kullanmanız gerekecek.

Oyunun kontrolleri sezgiseldir ve öğrenmesi kolaydır. Bu, oyunun aksiyonuna ve stratejisine odaklanmanıza olanak tanır. Oyun dünyasında dolaşabilir, silahlarınızı hedef alıp ateş edebilir ve zombileri yok edip hayatta kalmak için farklı stratejiler kullanabilirsiniz.

Oyun Kontrolleri

  • WASD = Hareket
  • Fare sol tuş = Atış
  • Fare sağ tuş = Nişan al
  • Fare tekerleği = Silahı değiştir
  • Boşluk tuşu = Atlama
  • R tuşu = Yeniden yükle
  • T = Mermi al

Zombilerle Çatışma 2 Benzeri Oyunlar Oyna

Bu craft oyununu beğendiniz mi? Zombi oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Zombilerle Çatışma 2 Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Zombilerle Çatışma 2 oyunu G55 tarafından geliştirilmiştir.