Iona'nın Kalbi

Iona'nın Kalbi; sizi ejderhaların, kraliçelerin, haydutların ve korsanların yer aldığı destansı bir fantaziye davet eden anlatımlı bir oyundur. Taç giyme gününde Prenses Ella'ya katılın ve bu muhteşem hikaye boyunca onu takip edin.

Iona'nın Kalbi Oyunu Nasıl Oynanır?

Ella taç giyme gününde heyecanla uyandı. Uzun zamandır bunu bekliyordu. Kraliçe olmak hayatında büyük bir değişiklik ama krallığı gezmek ve harika yerleri görmek onu daha çok heyecanlandırıyor. Ancak bir ejderhanın birdenbire kaleye saldırmasıyla işler planlandığı gibi gitmedi.

Neslinin uzun zaman önce tükendiği düşünülen bu görkemli canavarın beklenmedik bir şekilde ortaya çıkışı Ella'yı cesur bir maceraya sürükleyecek ve farklı insanlarla tanışarak ailesinin geçmişini ortaya çıkaracaktır.

Oyunda 9 farklı bölüm var ve bunları tek tek oynuyorsunuz. Bir bölümü tamamladıktan sonra bir sonraki bölümün kilidini açmak için mücevherleri kullanmanız gerekir. Bölümleri tamamladıkça veya reklamları izleyerek değerli taşlar kazanırsınız. Mücevher harcamanın tek yolu bu değil! Hikaye devam ettikçe belli noktalarda seçimler yapmanız gerekiyor. Bu seçeneklerden bazıları mücevher harcamanızı gerektirir. Seçim yaparken dikkatli olun çünkü bu hikayeyi etkileyecektir.

Ella'nın bir Kraliçe olarak karşılaştığı zorlukları aşmasına ve ailesinin geçmişini çevreleyen gizemleri çözmesine yardım edebilir misin?

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için fareyi kullanın.

Iona'nın Kalbi Benzeri Oyunlar Oyna

Bu prenses anlatı oyununu beğendiniz mi? Kız oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Iona'nın Kalbi Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Iona'nın Kalbi oyunu 2Play tarafından geliştirilmiştir.