Merge Gangster Heist VI

Merge Gangster Heist VI, tehlikeli gangsterlerden oluşan güçlü bir ekip oluşturmak için karakterleri birleştirmeniz gereken bir birleştirme oyunudur.

Merge Gangster Heist VI Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu oyundaki her soygun, çeşitli görevleri yerine getirmek için suçlulardan oluşan dengeli bir ekip gerektirir. Güvenlik sistemlerini çökertecek bir bilgisayar korsanını, hızlı bir kaçış için bir sürücüyü ve polisle başa çıkacak silahlı gangsterleri düşünün.

Birimlerinizi garajda birleştirebilir ve yeni gangsterler kiralayabilirsiniz. Yeni türden tek bir birim oluşturmak için iki eşleşen birim birleştirilebilir. Her türün kendi uzmanlığı, güçlü ve zayıf yönleri vardır. Bu nedenle ekibinizin yeterli sayıda silahlı adama, kavgacıya, siber suçluya ve ihtiyaç duyduğu diğer üyelere sahip olduğundan emin olun.

Binaya girdiğiniz anda bir saat çalışmaya başlayacak. Alarm tetiklendi ve polis yolda! Kasayı kırdığınızdan ve onlar gelmeden önce ihtiyacınız olan tüm parayı topladığınızdan emin olun.

Polis geldiğinde binadan çıkmak için mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Kaçış şoförünüz ancak tüm polisleri bayılttığınızda minibüsü durdurabilecektir.

Oyun Kontrolleri

  • Oynamak için fareyi kullanın veya dokunmatik ekranlı cihazlarda parmağınızla dokunun.
  • Suç mahalline gitmek için minibüse dokunun.
  • Kilitleri açmak ve parayı toplamak için ana karakterinizi kapıların ve kasaların önündeki alanlara yürütün.

Merge Gangster Heist VI Benzeri Oyunlar Oyna

Bu soygun oyununu beğendiniz mi? Bulmaca oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Merge Gangster Heist VI Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Merge Gangster Heist VI oyunu Mirra Games tarafından geliştirilmiştir.