Korkunç Hafıza Bulmaca

Korkunç Hafıza Bulmaca, klasik hafıza tahtası oyununun tüyler ürpertici bir bulmaca oyunudur. Bu oyun farklı resimler sunuyor ancak aynı iki resmi hatırlamak ve tahmin etmek için hafızanızı kullanmanız gerekiyor.

Korkunç Hafıza Bulmaca Oyunu Nasıl Oynanır?

Yeni heyecan verici çevrimiçi oyunda ilginç bulmaca seviyelerini geçmeniz gerekecek. Oyunda 6 seviye var ve nasıl ilerlerseniz ilerleyin, süre dolmadan bulmacaları çözmek için daha fazla konsantre olmanız gerekiyor. Oyunda Önünüzdeki ekranda kartların yer alacağı oyun alanını göreceksiniz. Tek seferde herhangi iki kartı açıp dikkatlice inceleyebilirsiniz. Daha sonra kartlar orijinal hallerine döner ve siz de hamlenizi tekrar yaparsınız. Göreviniz iki özdeş görüntüyü bulmak ve bunların aynı anda tasvir edildiği kartları açmaktır. Bu şekilde onları oyun alanından çıkararak puan kazanacaksınız. Oyunundaki göreviniz minimum hamle sayısıyla tüm kart alanını temizlemektir. Farenizi kapın, konsantre olun ve oynamaya başlayın. İyi şanlar!

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için fareyi kullanın veya ekrana dokunun.

Korkunç Hafıza Bulmaca Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Korkunç Hafıza Bulmaca oyununu beğendiniz mi? Bulmaca oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Korkunç Hafıza Bulmaca Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Korkunç Hafıza Bulmaca oyunu Azerion Casual Games tarafından geliştirilmiştir.